Flevo Boys pakt broodnodige punten tegen Eemdijk

EMMELOORD
De voetballers van Flevo Boys hebben in de Hoofdklasse B het thuisduel tegen Eemdijk met 3-0 gewonnen. Timon Rorije en William de Boer (2x) scoorden de treffers van de Emmeloorders.

In een barslechte eerste helft kregen beide ploegen kansen maar wisten ze die niet te verzilveren. De Emmeloorders kwamen na de pauze veel beter uit de kleedkamer. Timon Rorije kon vijf minuten na rust uit een voorzet van Arnoud Post de 1-0 binnenkoppen. In de 75e minuut was het William de Boer die op aangeven van Tjeerd Korf kon scoren. Vier minuten later was de Urker in Emmeloordse dienst opnieuw trefzeker: 3-0.

Flevo Boys speelt volgende week een uitduel tegen NSC Nijkerk.

reacties (5)

 • Knielus

   

  Ach kaat...een kaat in het nauw maakt rare springen haha Zonde dit. En de visie was om zoveel mogelijk punten in de eerste 5 wedstrijden te pakken. Dit kan dus overboord en hoop dat ze die ballenjongen aannemen

  reageer
 • De kaat

   

  Nou die gaan straks ons nog voorbij.

  reageer
 • Jan

   

  Gelukkig zijn we niet verderop geraakt want de cocurentie heeft ook punten gescoord...

  reageer
 • Watcher

   

  Goed gedaan tegen heel lastige ploeg. Gefeliteerd met de 1 ste plek in de derde periode. Jammer dat jullie paar wedstrijden voorlopen..Dus de rest zal ook gewonnen moeten worden uit voorzorg. Urk heeft het zwaar laten liggen en concurrentie loop er drie punten in. Maar dit lag in lijn der verwachting

  reageer
 • John

   

  Prima 2e helft, veel goeds gezien om op door te bouwen, Gewoon handhaven, paar spelers bijkopen en 3e divisie here we come.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert