Flevo Boys pakt broodnodige punten tegen Eemdijk

EMMELOORD • Za 18 februari 2017 | 8:55 • Zaterdag 18 februari 2017 | 8:55
De voetballers van Flevo Boys hebben in de Hoofdklasse B het thuisduel tegen Eemdijk met 3-0 gewonnen. Timon Rorije en William de Boer (2x) scoorden de treffers van de Emmeloorders.

In een barslechte eerste helft kregen beide ploegen kansen maar wisten ze die niet te verzilveren. De Emmeloorders kwamen na de pauze veel beter uit de kleedkamer. Timon Rorije kon vijf minuten na rust uit een voorzet van Arnoud Post de 1-0 binnenkoppen. In de 75e minuut was het William de Boer die op aangeven van Tjeerd Korf kon scoren. Vier minuten later was de Urker in Emmeloordse dienst opnieuw trefzeker: 3-0.

Flevo Boys speelt volgende week een uitduel tegen NSC Nijkerk.