Jong City FC wint degradatieduel van Rijnvogels

ALMERE
Het beloftenelftal van Almere City FC heeft zaterdagmiddag de laatste strohalm gegrepen in de strijd tegen degradatie in de Derde Divisie. De hekkensluiter won thuis overtuigend met 4-1 van Rijnvogels uit Katwijk.

Bij rust leidde Jong City al met 1-0 dankzij een treffer van Jasper Waalkens. In de tweede helft kwam Rijnvogels op gelijke hoogte na een rake kopbal van Dijkstra. De Almeerse beloften gaven vervolgens gas en liepen via Ibrahim, Waalkens (penalty) en Vaarnold uit naar een ruime 4-1 zege.

Ondanks de overwinning blijven de Almeerders hekkensluiter van de Derde Divisie. Het verschil met plek 16, die aan het einde van het seizoen recht geeft op nacompetitie, is nu 3 punten.    

reacties (2)

 • A.

   

  Ongelovelijk dat deze wedstrijd uberhaupt nog 1-1 mocht worden. Rijnvogels was het niveau echt compleet drama, maar Almere mistte alle grote kansen die ze kregen. Vaak door Waalkens. Kan die wel belangrijk zijn met 2 doelpunten en een assist, maar als die niet zo slecht speelde was deze wedstrijd 8-0 geworden. Overigens viel mij ook op dat het grootste talent van de club, Van der Water, ook niet helemaal lekker in zijn vel zit. Kwam er eigenlijk niet echt aan te pas deze wedstrijd.

  reageer
 • Jond

   

  Zolang Koster het voor het zeggen heeft wordt het niets! Dat is de laatste jaren bij diverse clubs al wel gebleken. Die man vindt zichzelf belangrijker dan het elftal. En niet te vergeten: vriendjes staan altijd opgesteld!!!

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert