Meer handbalevenementen in Topsportcentrum

ALMERE • Za 18 maart 2017 | 10:19 • Zaterdag 18 maart 2017 | 10:19
Het Nederlands Handbal Verbond en de gemeente Almere hebben hun samenwerking verlengd voor drie jaar. Dit betekent dat er de komende jaren weer een aantal grote handbalevenementen georganiseerd gaat worden in Topsportcentrum Almere. 

Vrijdag werd het contract getekend door de voorzitter van het NHV Tjark de Lange en de wethouder Sport van de gemeente Almere, René Peeters. Dit gebeurde voorafgaand aan de uitverkochte oefeninterland Nederland-IJsland.

Peeters is bijzonder trots dat het contract verlengd is: "Handbal is een sport die de afgelopen jaren onder grote belangstelling is komen te staan bij het grote publiek door de successen van het Nederlands damesteam. Al vanaf 2007 zijn we trouwe partners van elkaar. Er hebben al veel mooie evenementen plaats gevonden in het Topsportcentrum. Dit jaar bestaat het Topsportcentrum 10 jaar. Dat we de nieuwe overeenkomst dan ook in een uitverkocht Topsportcentrum kunnen ondertekenen, is helemaal fantastisch!”

Na de contractondertekening speelden de Nederlandse handbalsters de eerste van twee oefeninterlands tegen IJsland. Ze wonnen met 23-20. Het was de tiende keer op rij dat de Nederlanders van de IJslanders wonnen.

 
 
 

reacties (0)

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert