Brons pakt goud op Duin triathlon

ALMERE
Omar Brons heeft de Duin triathlon in Almere op zijn naam geschreven.

De Almeerder won met overmacht en was vanaf het begin de koploper. Plaatsgenoot Thomas Naasz werd tweede, Carlo van den Bergh eindigde als derde.

Bij de Duin triatlon moest 1,5 kilometer worden gezwommen, 40 kilometer per fiets worden afgelegd en 10 kilometer hardgelopen. Brons had daar 1 uur, 58 minuten en 1 seconde voor nodig. Naasz finishte een kleine twee minuten later.

reacties (3)

 • Gert

   

  Mooie prestatie van Omar Brons. Maar inderdaad jammer dat er in Omroep Flevoland weer de prestaties bij de vrouwen negeert, dat gebeurt helaas in bijna elk verslag over sportevenementen in de provincie. Daarom: Ingrid Boot heeft de Duin triathlon in Almere op haar naam geschreven. De Almeerse won met overmacht en was vanaf het begin de koploopster. Claudia Striekwold werd tweede, de Almeerse Anneke de Groot eindigde als derde. Bij de Duin triatlon moest 1,5 kilometer worden gezwommen, 40 kilometer per fiets worden afgelegd en 10 kilometer hardgelopen. Boot had daar 2 uur, 20 minuten en 44 seconde voor nodig. Striekwold finishte een kleine vier minuten later.

  reageer
 • Chantal

   

  Er deden toch ook vrouwen mee? Waarom wordt daar niets over gezegd? De winnares bij de vrouwen was ook een Almeerse, jullie lezers zullen dat toch ook wel willen weten?

  reageer
 • Chantal

   

  Deden er misschien ook vrouwen mee? Dan wil de lezer vast ook wel weten hoe die het hebben gedaan! Ook daar een Almeerse winnares namelijk.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert