Zaalvoetbalteam gemeenteraad Nederlands kampioen

ALMERE
Het zaalvoetbalteam van de Almeerse gemeenteraad is Nederlands kampioen geworden voor gemeenten groter dan 100.000 inwoners. 

Het toernooi werd in Haarlemmermeer gespeeld. In de poulefase werd gewonnen van Deventer, Tilburg, Haarlemmermeer en Utrecht. Als groepswinnaar speelde Almere in de halve finale tegen Amersfoort. Deze wedstrijd met 1-0 gewonnen. 

In de finale troffen de spelers van de Almeerse gemeenteraad Haarlemmermeer aan, de winnaar van twee jaar geleden. Almere was met 4-2 te sterk voor de regerend kampioen.

Bij de eerste prijs hoort een prijs van 2.500 euro voor een goed doel. Het team heeft besloten dit geld te schenken aan Stichting Wensjes. Deze organiseert activiteiten om Almeerders uit hun isolement te halen en weer mee te laten doen in de maatschappij. Omdat Almere het toernooi heeft gewonnen mag de gemeente het over twee jaar in Flevoland organiseren.
 

reacties (1)

  • Willem Evers

     

    Haha wat een onzin... hoeveel zitten er daadwerkelijk in de Almeerse gemeenteraad? Zitten er sowieso drie in het team die gewoon vriendjes zijn van Jersey Soetekauw (PVDA) en niets met de gemeenteraad te maken hebben.

    reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert