Ondernemers presenteren nieuwe selectie SV Urk

URK
De businessclub van SV Urk heeft donderdagavond de selectie voor het nieuwe seizoen 2017-2018 gepresenteerd. Op de bijeenkomst in De Koningshof op Urk waren 280 businessclubleden afgekomen.

Eén voor één werden de spelers aan het publiek voorgesteld. Verdediger Riekelt Jan Brands werd nog in het zonnetje gezet met de prijs beste speler van het afgelopen seizoen. 

De nieuwe trainer Richard Karrenbelt schitterde door afwezigheid. Hij is nog met vakantie. Hij werd via een videofilm toch voorgesteld aan de ondernemers.   

SV Urk komt na de degradatie van ASV Dronten en Flevo Boys uit Emmeloord komend seizoen als enige Flevolandse club uit in de Hoofdklasse. 

reacties (10)

 • Kees

   

  Wel raar dat urk 14 wedstrijden thuis speelt een 16 uit. Hzvv-urk En nog een x Hzvv -urk aldus urker krant.

  reageer
 • Watcher

   

  Ja jan sjoerd trots als een pauw. Zonde van de derby,hoop dat fb dit jaar wel kan handhaven zonder de 17 goals van pip

  reageer
 • Jan sjoerd romkes

   

  Is toch wel iets om trots op te zijn, de spelers worden niet betaald maar spelen als enigste club uit Flevoland in de hoofdklasse.

  reageer
 • Volger

   

  Wat een avond, wat een geweldige organisatie onder aanvoering van Rein Brands. Dat dit soort initiatieven wordt gewaardeerd blijkt wel uit het record aantal aanmeldingen vanuit de sponsorgroep. Mesen die met hard werken geld hebben verdiend en dat deels willen besteden aan het welzijn van het Urker voetbal. Urk als enige ploeg in Flevoland in de Hoofdklasse, de sponsoren vbinden het geweldig!

 • Marco

   

  Trainer Richard Karrenbelt "schitterde" niet door afwezigheid. Lijkt net of er iets loos zou zijn. De beste man was er niet omdat hij genoot van een eerder geplande vakantie.

  reageer
 • Rein Brands

   

  Ik reageer even onder mn eigen naam: Jammer dat er vaak zo primair en negatief wordt gereageerd, ook nu weer. Ik heb samen met een team vanuit de BCU maanden toegewerkt naar het event van gisteravond waarin we onze 1e selectie en sponsors samenbrengen. Dit doen in een informele en gezellige setting, en bovendien iedereen een geweldige avond aanbieden. Dat we er daarnaast ook nog eens in slagen om een fantastisch bedrag op te halen voor de club (dankzij dezelfde sponsors) is natuurlijk ' the icing on the cake' ! Een event als dit kost ontzettend veel tijd en energie maar we doen dit allemaal met hetzelfde doel voor ogen: Onze club SV Urk. Om dan de dag daarna meteen alweer negatieve reacties te lezen is betreurenswaardig. Waarom nou altijd alles meteen in het negatieve gooien en er allerlei zaken bijhalen die weinig tot niets met het onderwerp te maken hebben ? En vooral dat doen achter een veilige en anonieme fake-naam. Ik ben trots op wat we als vrijwilligers kunnen doen voor de club en de 1e selectie. Kritiek is prima, als het maar gefundeerd is, maar doe het dan onder je eigen naam, en ga je niet verschuilen achter een fake-account. Wij kijken als businessclub in ieder geval terug op een fantastische avond waarvoor die vele uren voorbereiding absoluut de moeite weer waard waren.

  reageer
 • Jacob

   

  Zo is het Rein! Het was een top avond en alles was top geregeld. Complimenten voor de organisatie! !

 • Sv urk supporter

   

  Ik weet hoeveel werk jullie aan deze avond gehad hebben en veel dank ervoor. Er zijn gewoon supporters van andere clubs die sv urk dit niet gunnen aangezien op urk alles op vrijwillige basis word gedaan waaronder ook op hoofdklasse niveau voetballen. Wij als supporters zijn er trots op dat deze jongens het met hart en ziel voor sv urk doen. En als ze dan eens zo'n avondje krijgen gun het ze ook dan. Jongens veel succes in het nieuwe seizoen en over bluf de tegenstanders maar dit seizoen weer dat je na een hele week zwaar werken toch maar weer op je zaterdag middag voor niks half Nederland doorgaat voor anderhalf uur voetballen

 • laat alle reacties zien
 • Brinkman Ja de echte!

   

  Het geld zal allemaal minder worden .de bijvangst word steeds moeilijker nu er 2 Urker kotters aan de ketting liggen

  reageer
 • Jacob

   

  Soms denk je de meest zielige reacties te hebben gehad en dan komt er weer zo'n laagstaande kreet! Volwassenen worden is niet helemaal gelukt lijkt het. Trouwens welke 2 kotters dan?? Als er een buitenlands ex vissersvaartuig gepakt wordt in België, waar wel personen uit Almere bij betrokken zijn,dan komt dat ook plotseling op het conto van Urk te staan.??? Als het maar negatief is,dan hoor je ze wel,de droeftoeters! !

 • Urk fan

   

  Zoiets kan alleen bij een club met mensen met en voor elkaar. Wij als supporters hebben respect voor de spelers wie wel net zoveel trainen als alle andere hoofdklassers. Wie veel vrije tijd en ook tijd vrij moeten nemen voor het eerste. Anderzijds word er niet betaald maar er word wel goed voor de jongens gezorgd. Dus dan is respect wederzijds. Top bedrag.

  reageer
 • Johan

   

  Succes mannen!

  reageer
 • Frenky

   

  Leuk zo even voor de leden.

  reageer
 • Watcher

   

  Hypocriet gezever

  reageer
 • Jacob

   

  Dit is natuurlijk een jaloerse flevo boys fan. Het was een top avond, waar even € 62.500,- werd opgehaald voor de club!!

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert