Bonjasky maakt zijn comeback in de ring

ALMERE
De Almeerse kickbokser Remy Bonjasky maakt op zondag 29 oktober zijn comeback in de ring. De drievoudig winnaar van de K-1 World Grand Prix neemt het bij de World Fighting League (WFL) in het Topsportcentrum Almere op tegen Melvin Manhoef. Voor de Almeerder betekent het zijn rentree, voor Manhoef zijn afscheidsduel.

Bonjasky maakte al eerder bekend dat hij plannen had voor een comeback. Maar de 41-jarige Almeerder wachtte op een goede tegenstander en dat moment is er volgens hem gekomen. "Melvin is een sterke vechter, tegen zo'n tegenstander wil ik altijd wel vechten", zegt Bonjasky, die sinds 2014 geen wedstrijden meer gevochten heeft.

Manhoef besloot in april om afscheid te nemen van het kickboksen. Hij herinnerde zich dat hij zijn laatste ontmoeting met Bonjasky in de ring heeft verloren. "Ik wil tegen hem strijdend afscheid nemen. Mijn afscheid is niet tegen één of andere pannenkoek."

Bonjasky liet begin dit jaar ook doorschemeren dat hij het gevecht wilde aangaan tegen de huidige wereldkampioen Rico Verhoeven. Maar plannen voor dat duel zijn volgens Bonjasky nog niet concreet geworden. 


reacties (1)

  • Koos

     

    Nu ervoor waken dat je geen oogblessure oploopt. Go Remy!

    reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert