Jong City rekent eenvoudig af met SV Urk

URK
Jong Almere City FC heeft in de voorbereiding op het nieuwe seizoen eenvoudig afgerekend met SV Urk. De Almeerders waren met 0-3 te sterk voor de thuisploeg.

De doelpunten kwamen op naam van James Efmorfidis (twee keer) en Jelle Goselink. Bij Jong City speelden Jay Winter en Mitchel Bergkamp mee. Zij zijn de zoons van respectievelijk Aron Winter en Dennis Bergkamp, die aandachtig toeschouwers waren bij het duel.

SV Urk oefende dit seizoen voor het eerst. Afgelopen maandag werden de trainingen weer hervat. De Urkers spelen komend seizoen in de Hoofdklasse. Jong Almere City komt uit in de Derde Divisie.
 

reacties (5)

 • Hup Holland hup

   

  Brrr.Hoop dat je geen suporter bent. Om dat te beoordelen op de allereerste wedstrijd,van jongens die nog geen ritme hebben.

  reageer
 • Mwha

   

  O ze kwamen uit de a en de b haha. Wist niet dat die spelers van over de 20 daarin hebben. Waren toch echt allemaal over de 20.

  reageer
 • Tjonge

   

  Ze hadden vooraf zeker jouw de spelerslijst gegeven? Wat Urk gisteren liet zien kun je niet negeren. Het was bedroefend slecht. Jong Almere zal ook onderin meedraaien in de 3e divisie wat betekent dat Urk weer voor de degradatie plaatsten gaat in de hoofdklasse gaat.

 • Kees

   

  Leuke samenvatting , alleen de spelers namen van Almere City was van slecht niveau. Toch jammer .

  reageer
 • Kees

   

  Viel eerste helft mee.Voorin geen doorkopper teun en dan toch lange bal spelen en jelle wil zn kuif niet in de war hebben dus die kopt niet. Tweede helft op conditie en tactiek ingemaakt. Je kon merken dat het eerste wedstrijd was kwa conditie. Maar passing was inderdaad belabberd en was in fb stijl lange bal die nooit aankomt. Bij 2 (spitsen). Is ook titelkandidaat voor de derde divisie dus geen schande al was 1 goaltje leuk geweest. En brands stond niet op Links, en dat merk je ook.was maar 1 voorzet op Links. Op naar het nieuwe seizoen, heb er zin in.

  reageer
 • Tjonge

   

  Wat een schandalige vertoning van SV Urk. Er zat totaal geen lijn in. Almere speelde maar met 4 basisspelers. De rest kwam uit de B junioren, A1 en A2. Ik weet in ieder geval een ding zeker, deze jongen komt voor dit seizoen geen seizoenskaart. Ben bang dat we weer degradatie wedstrijdjes gaan spelen. Heb totaal geen positief punt kunnen ontdekken. Als ik dan in de krant lees dat we naar boven willen kijken, snap ik niet hoe we dat durven zeggen met een team wat nog geen goede pass kan geven

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert