City directeur Bes heeft begrip voor boze fans

ALMERE
Algemeen directeur John Bes van Almere City FC snapt heel goed dat de supporters van zijn club erg teleurgesteld zijn over het vertrek van centrumspits Sven Braken naar NEC. Woensdag werd bekend dat de aanvaller, twee dagen voor de competitiestart, een contract voor vier seizoenen heeft getekend in Nijmegen.

Afgelopen mei tekende Braken nog een nieuw éénjarig contract bij Almere City FC. Volgens Bes kon zijn club de overgang van Braken naar NEC niet voorkomen, omdat de speler gebruik heeft gemaakt van een clausule in zijn contract.

“Het mag duidelijk zijn dat we niet blij zijn met de timing van het vertrek van Sven. Maar het is nu aan ons om hierop te anticiperen. We zullen geen consessies doen aan onze ambities en zorgen voor een adequate vervanger”, aldus Bes.   

reacties (2)

 • Jan de Wilde, Emmeloord

   

  Typisch gevalletje erom heen kletsen. Wat is er op tegen je supporters (klanten) precies uit te leggen wat de voorwaarden van de contractverlenging waren, o.a. transfersom e.d waardoor je spits op zo'n te laat moment kan vertrekken. Over transparantie, c.q. klantenbinding gesproken,

  reageer
 • Martin

   

  Prima uitleg door John Bes. Leermomentje ! Maar 1 ding moeten we ons maar realiseren : zonder Sven Braken hebben we ook de nacompetitie gehaald en records verbroken. Simpel.

  reageer
 • A.

   

  Stuk minder boos op de club, boos op Sven nog altijd. Maar fijn om te weten hoe hij echt is :) nu knallen en boven NEC eindigen.

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert