Swift'64 verliest finale FlevoCup van Zeeburgia

LELYSTAD
De voetballers van Swift'64 uit Swifterbant hebben zaterdagmiddag de finale van de FlevoCup verloren. Op het veld van SV Lelystad' 67 moest de kersverse derdeklasser met 1-5 buigen voor zondag eersteklasser Zeeburgia uit Amsterdam. De eretreffer van Swift'64 kwam op naam van Tom Roskam.

Zaterdag hoofdklasser SV Urk werd uiteindelijk derde tijdens het jaarlijkse toernooi. De ploeg van Richard Karrebelt won in de strijd om het brons met 4-1 van gastheer SV Lelystad. Jelle de Boer, Klaas Romkes (2x) en Jan van Slooten scoorden namens SV Urk. Cavallo redde de eer voor SVL.

De Flevocup werd voor de vijfde maal gehouden op sportpark Langezand en valt samen met het 50-jarig bestaan van SV Lelystad '67


 

reacties (3)

 • Urker

   

  Zeeburgia is een redelijke eerste klasser. Urk een redelijke hoofdklasser. Dus daar zit zoveell niet tussen. Urk heeft genoeg kansen gehad om te winnen. En in een voorbereiding speel je nooit met de beste 11. Anders zouden andere jongens nooit een kans krijgen. Lucas schraal en klaas romkes mogen het nu laten zien. Of ze basisplaats krijgen zien wr zaterdag. Ik denk zelf van NOG niet. Tis gewoon mooi dat je oefenen kan wn dan draait het nog niet on resultaat. Daar beginnen we zaterdag mee. Dus karrenbelt stel deze maar op. Kaat Dijkhuizen. Dunnink. Kl kramer. Rjb Jvs. Lucas n . Marinus Hessel jelle de b. R nentjes Wissels k romkes lucas sch. En dick.

  reageer
 • Sv urker

   

  Aan de hand van de trainingen zal de opstelling zaterdag als volgt zijn Cornelis Maarten dick Bennie Riekelt jan Lucas nagel Jan van slooten Riekelt nentjes Jelle de boer Klaas romkes en Gerrit tol, Heel verrassend dat Lucas schraal niet starten mag, toch een hele degelijke indruk gemaakt in de voorbereiding.. En Marinus op de bank een hele vreemde keuze, vorig seizoen toch je beste speler tot aan zijn blessure? Of spelen er andere dingen

 • Tja

   

  Dat wij derde zijn geworden komt omdat we met het 2 elftal tegen de winnaar aantraden. aantraden im zo de eigen jongens te sparen voor de competitie. Tijdens de wedstrijd had de trainer een paar uit het eerste erbij gedaan en zie het resultaat. Volgende NSC uit Nijkerk wat op bezoek komt. In de voorbereiding hebben we laten zien bij de top mee te kunnen draaien.

  reageer
 • Sv urk supporter

   

  Als afgelopen dinsdag het 2 elftal was dan weet ik niet wie karrenbeld aankomende zaterdag op moet stellen. Hessel snoek die is een aanwinst erbij maar de veranderingen gisteren was ook niet goed genoeg. Genoten van lucas schraal en klaas romkes terwijl de eerste niet eens de hele wedstrijd erin stond. En laten We realistisch zijn gisteren waren gerrit tol en jelle de boer nou niet eens de beste vervangers van marinus en hessel. Laten We kijken aankomende zaterdag eerst kijken wie erin staat en gisteren vond ik eerlijk gezegd eerder een 2 elftal met sommige spelers dan dinsdag en ik zie toch vele wedstrijden dus heb er wel een beetje verstand van.

 • Tuuk

   

  Ja en dat wij 4e zijn geworden is ook omdat er een hoop uit het 2e meededen! Gewoon geen excuus! Het was gewoon slecht voetbal van zowel Urk als Lelystad! Gewoon toegeven dan ben je eerlijk!

 • Realist

   

  Beetje simpele reactie van je. Als Urk zich komend seizoen opnieuw weet te handhaven hebben ze het wederom uitstekend gedaan. Heel klein beetje realistisch blijven aub.

 • Frans B.

   

  Zal aan mij liggen maar waarom een Amsterdamse club mee laten doen aan de Flevocup terwijl er ik weet niet hoeveel voetbalclubs in Flevoland actief zijn? Zijn er genoeg toch naast Urk, Swift en SVL? Kan er zo minimaal 15 opnoemen en lijkt me sterk dat geen van de andere flevolandse teams niet konden in deze voorbereidings periode. ..

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert