ASV Dronten haalt uit tegen SC Emmeloord, ook winst Flevo Boys

DRONTEN
De voetballers van eersteklasser ASV Dronten hebben zaterdag hun laatste bekerwedstrijd voor de competitiestart glorieus gewonnen.

In eigen huis wonnen de Drontenaren van zondag tweedeklasser SC Emmeloord met 8-2. Bij rust stond het 4-0 voor de ploeg van trainer Raymond Schuurman. Jeroen van der Meer was belangrijk met drie doelpunten.

Ook Flevo Boys kwam tot winst. De Emmeloordse eersteklasser won met 1-2 bij Balk door doelpunten van Madih Doufikar en Jarno van der Wal.

Volgende week start voor beide clubs de competitie in de eerste klasse D. Flevo Boys begint thuis tegen DETO Twenterand. ASV Dronten speelt in eigen huis tegen Hierden.

reacties (6)

 • Na drie bekerwedstrijden weet sportclub Emmeloord dus waar ze staan. De praatjes gaan nu wel even in de ijskast. Er viel weinig positiefs te ontdekken.

  reageer
 • Supporter

   

  Ik zit zaterdag, net als de gehele voorbereiding, te kijken naar een gretig eerste elftal. Ze ogen fit, spelen fris aanvallend voetbal. Dit kan nog wel eens een heel mooi seizoen gaan worden. Complimenten aan spelers en staf.

  reageer
 • Polderboys

   

  Mooi om te zien dat het niveau van ASV Dronten weer wat omhoog is gegaan. Het zal me niks verbazen als ze in te top 3 eindigen aankomend seizoen.

  reageer
 • Hans

   

  volgende week tegen een eersteklasser verliezen en ASVD staat weer onderaan.

  reageer
 • Henk

   

  De bitterballen smaken vanaf de voorbereiding al erg goed. Het worden er ook steeds meer.

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • pieter de oude

   

  na de overwinning op een tweedeklasser smaken de bitterballen in de bestuurskamer vast weer beter.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert