Grote namen op NCK Tijdrijden

DRONTEN
Aan de Nederlandse Clubkampioenschappen (NCK) Tijdrijden in Dronten doen zaterdag grote namen mee. De Utrechtse wielervereniging De Volharding verschijnt aan de start van de ploegentijdrit met de profs Wilco Kelderman en Jos van Emden, meldt RTV Utrecht

Het tweetal is al jaren lid van de Utrechtse club, maar is door het drukke programma nog maar zelden te zien in de kleuren van De Volharding. Kelderman (Sunweb) en Van Emden (LottoNL-Jumbo) zijn niet de enige profs op de startlijst. Stef Clement (LottoNL-Jumbo) rijdt voor De Jonge Renner. Veenendaler Dylan van Baarle (Cannondale) staat aan de start voor Restore.

Het Nederlandse Club Kampioenschap tijdrijden wordt sinds 2015 in Dronten gehouden. Eerder deze week werd bekend dat het college van burgemeester en wethouders Dronten de komende drie jaar opnieuw het podium wil laten zijn van het evenement.

De ploegentijdrit heeft een lengte van 52 kilometer.


 

reacties (1)

  • Patrick

     

    Mooie opkomst. Helaas worden de toppers bij de dames zoals bv Anna van der Breggen (zilver wk tijdrit) en Lucinda Brand in het artikel vergeten.

    reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert