Omgevallen bloembak hindert Naber in topscore

BIDDINGHUIZEN
Amazone Alice Naber uit Biddinghuizen is redelijk begonnen aan de Military van Boekelo. Op haar paard Peter Parker kwam Naber donderdagmiddag tot een score van 45 punten tijdens het eerste onderdeel dressuur. Dit is voor haar een record in Boekelo.

De score had echter veel hoger uit kunnen vallen, maar Peter Parker raakte tijdens de kür behoorlijk van slag. Het paard stond bijna stil, nadat een bloembak was omgewaaid door de harde wind, waardoor puntenaftrek volgde.

Vrijdag komt Naber opnieuw in actie tijdens het onderdeel dressuur, maar dan op haar tweede paard ZamZam. Zaterdag is de cross-country en zondag wordt de Eventing afgesloten met het onderdeel springen.

Naber wil komend weekeinde voor de vijfde keer op rij Nederlands Kampioen Eventing worden tijdens de Military Boekelo. Vorig jaar werd Naber nog Nederlands kampioen op haar paard Harry Belafonte, maar dit jaar kiest ze voor Peter Parker. Dit omdat Harry Belafonte dit seizoen al actief was tijdens de zware wedstrijd in het Engelse Badminton en op het Europees Kampioenschap. 

 

reacties (0)

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert