ASV Dronten boekt eerste competitiewinst

DRONTEN • Za 21 oktober 2017 | 16:24 • Zaterdag 21 oktober 2017 | 16:24
ASV Dronten heeft zaterdag in de eerste klasse D de eerste competitieoverwinning geboekt. De ploeg van trainer Raymond Schuurman was op eigen veld met 6-0 te sterk voor DOS'37 uit Vriezenveen. Bij de rust stonden de Drontenaren al met 1-0 voor.

ASV Dronten kwam in de 22e minuut op voorsprong. Aanvaller Jeroen van der Meer schoot op doel. De afgeketste bal kwam voor de voeten van Kevin Van der Vlag die heel beheerst de bal over de doelman van DOS'37 heen werkte. In de tweede helft verdubbelde Vincent ter Burg de voorsprong van de thuisploeg. Jeroen van der Meer nam de derde treffer voor zijn rekening en door doelpunten van Rik Breemhaar, Chris van Maanen en in de laatste minuut eentje van Niek Telgen eindigde het duel in een 6-0 overwinning voor ASV Dronten.

Met deze ruime overwinning lijkt ASV Dronten klaar voor de Flevolandse derby tegen Flevo Boys. Dat duel wordt volgende week zaterdag gespeeld. De aftrap in Dronten is om 18.00 uur.