Bonjasky bij rentree ten onder tegen Manhoef

ALMERE
Kickbokser Remy Bonjasky uit Almere heeft bij zijn rentree in de ring niet kunnen winnen van uitdager Melvin Manhoef. In de Topsporthal ging het gevecht drie rondes gelijk op, maar uiteindelijk wees de jury Manhoef aan als winnaar.

Voor Bonjasky, drievoudig winnaar van de K-1 World Grand Prix, was het zijn eerste wedstrijd sinds 2014. In juli kondigde hij zijn rentree aan. Voor Manhoef was het zondagavond juist zijn afscheidswedstrijd.

Manhoef boekte zijn allereerste zege tegen Bonjasky. De kickboksers stonden drie keer tegenover elkaar. Bonjasky won al die confrontaties. "Vier keer is scheepsrecht", zei een blije Manhoef na afloop. "Ik heb laten zien dat er met mij niet te spotten valt." 

Bonjasky zei meteen na afloop voor de camera's van tv-zender Spike dat het 'best lekker was om weer in de ring te staan.' Hij feliciteerde Manhoef moet de woorden: "Ik verlies niet van een pannenkoek, ik verlies van een krijger."

Verslaggever Florian van Velthoven was de hele avond aanwezig bij het duel tussen Bonjasky en Manhoef. Lees hieronder zijn verslag.


reacties (6)

 • Harm

   

  Dit is weer landelijk nieuws

  reageer
 • Bram

   

  Waar is het verslag van Henriques? Ook een Almeerder. Heeft weer een amateurverslaggever zitten kijken.

  reageer
 • urker

   

  Dit was natuurlijk de financiële strijd voor Manhoef. Tuurlijk dat ie er volledig voor gaat.

  reageer
 • Robert

   

  Op voorhand natuurlijk voor onze Almeerse topper. Maar Manhoef was beter. Mooie afsluiting van zijn carrière. De avond ervoor gekeken naar de voorbereidingen van beide sporters. Wat een prachtig mens, Bonjasky. Daar kunnen heel veel mensen van leren. Niet mijn sport maar met veel bewondering gekeken.

  reageer
 • A.

   

  Prachtig evenement in de topsporthal! Heb genoten

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Hallo

   

  Goede gevechten gezien. Prachtige reclame voor de sport.

  reageer
 • Jeroen

   

  Dan werden die goede gevechten zeker niet uitgezonden op tv? Manhoef had het publiek lekker gemaakt dat het weer als vanouds net zoals de K1 zou worden, maar dat viel toch zwaar tegen. Wanneer er in deze gewichtsklassen geen echte KO te zien is, kun je niet spreken van goede gevechten.

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert