ASC Waterwijk winnaar wintercup 2017

ALMERE
Almeerse Sportclub Waterwijk heeft dit jaar de Wintercup Almere gewonnen. Het vierdaagse zaalvoetbaltoernooi is een traditie in Almere en werd gehouden in sporthal Waterwijk. 

In totaal deden er zes Almeerse voetbalclubs mee en waren er bijna vijfhonderd deelnemers. ASC Waterwijk eindigde bovenaan en nam daarmee de wisselbeker over van SC Buitenboys. AS'80 werd derde, FC Almere vierde, Sporting Almere vijfde en Forza Almere eindigde als laatste. 

Volgens de organisatie was het een geslaagd toernooi. Na een wat mindere periode is het toernooi terug van weggeweest. Op de tribunes zat veel publiek en ook de sponsoren weten het toernooi weer te vinden.

Volgend jaar is er weer een Wintercup Almere. Volgens organisator Ferry Los is er ruimte voor groei en is de ambitie om het toernooi de komende jaren verder uit te breiden.
 

reacties (5)

 • Steve

   

  Niveau was een drama, al jarenlang komen de clubs niet met hun beste teams. En het lijkt belangrijker om iemand door zijn benen te spelen dan te scoren. Hoop dat in de toekomst het doelsaldo meer van doorslag wordt in de eindstand, Gewoon extra punten geven voor gescoorde goals, dan krijg je veel meer spektakel.

  reageer
 • Johan

   

  Mooi toernooi maar het niveau van sommige teams was drama. Uitslag is een goede weergave van de staat van de clubs. Forza is al jaren het lelijk eendje van het almeerse voetbal en dat zal ook zo blijven

  reageer
 • ik

   

  leuk toernooi . de jeugd van asc waterwijk heeft het top gedaan. en de senioren hebben het keurig afgemaakt.

  reageer
 • Roel

   

  Nou idd.. de spelers bij de senioren van as'80 bakten er werkelijk helemaal niks van.

  reageer
 • Erwin

   

  Hoop dan wel dat de clubs mer hun beste spelers komen, want dit jaar was het niveau een drama. Zeker bij de senioren. En laat de boarding direct terugkomen.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert