City-uitblinker Van der Water twijfelt over toekomst

ALMERE • Zo 11 maart 2018 | 13:34 • Zondag 11 maart 2018 | 13:34

Almere City FC-aanvaller Silvester van der Water twijfelt of hij volgend seizoen nog actief is voor de ploeg van coach Jack de Gier. De 21-jarige vleugelspeler wordt nauwlettend gevolgd door clubs uit de Eredivisie. 

Opvallend genoeg verlengde Van der Water afgelopen januari nog zijn contact in het Yanmar stadion tot de zomer van 2019. Hoewel de aanvaller geen spijt zegt te hebben van die beslissing, kan hij niet garanderen ook volgend seizoen voor de Almeerders te spelen. 

,,Ik ben zelf ook wel een beetje verrast door mijn snelle ontwikkeling", stelt Van der Water. ,,De Eredivisie zou een mooie stap zijn. Het seizoen telt nu nog ongeveer tien wedstrijden. Als ik daarna het gevoel heb dat ik mijzelf voldoende heb ontwikkeld, dan kan ik wellicht de stap maken. Maar als ik het gevoel heb dat ik me toch nog iets meer moet ontwikkelen voor ik de stap ga maken, dan zal ik dat gewoon bij Almere City FC doen." 

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 52 52 4891 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel

reacties (3)

 • Math

    Ma 12 maart 2018 Maandag 12 maart 2018

  Hij scoort wel bijna elke wedstrijd minstens een keer. Dus hij is goed bezig

  reageer
 • Ron

    Zo 11 maart 2018 Zondag 11 maart 2018

  5x verloren in deze periode. Dan mag je trots zijn ja...

  reageer
 • Matthijs

    Ma 12 maart 2018 Maandag 12 maart 2018

  Gelukkig speelt het met een team en niet in zijn uppie dus 5 verloren wedstrijden kun je niet 1 speler maar alleen het team op aanstreken!!!

 • A.

    Zo 11 maart 2018 Zondag 11 maart 2018

  Had "Van der Water speelt zich in de kijker bij Almere City FC" niet een betere titel geweest? Silvester twijfelt nergens over en voelt zich hartstikke goed bij de club en heeft een goede band met de supporters. Maar het is toch hartstikke logisch dat als er clubs uit de eredivisie komen dat het een serieuze optie is om de daarheen te gaan? Deze jongen maakt enorme stappen dit seizoen en ACFC heeft zich afgelopen jaren al bewezen een springplank te zijn voor talent, en een talent is Sil zeker.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert