City-uitblinker Van der Water twijfelt over toekomst

ALMERE • Zo 11 maart 2018 | 13:34 • Zondag 11 maart 2018 | 13:34

Almere City FC-aanvaller Silvester van der Water twijfelt of hij volgend seizoen nog actief is voor de ploeg van coach Jack de Gier. De 21-jarige vleugelspeler wordt nauwlettend gevolgd door clubs uit de Eredivisie. 

Opvallend genoeg verlengde Van der Water afgelopen januari nog zijn contact in het Yanmar stadion tot de zomer van 2019. Hoewel de aanvaller geen spijt zegt te hebben van die beslissing, kan hij niet garanderen ook volgend seizoen voor de Almeerders te spelen. 

,,Ik ben zelf ook wel een beetje verrast door mijn snelle ontwikkeling", stelt Van der Water. ,,De Eredivisie zou een mooie stap zijn. Het seizoen telt nu nog ongeveer tien wedstrijden. Als ik daarna het gevoel heb dat ik mijzelf voldoende heb ontwikkeld, dan kan ik wellicht de stap maken. Maar als ik het gevoel heb dat ik me toch nog iets meer moet ontwikkelen voor ik de stap ga maken, dan zal ik dat gewoon bij Almere City FC doen." 

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel