SV Urk treft ambitieus DFS

URK • Do 22 maart 2018 | 18:53 • Donderdag 22 maart 2018 | 18:53

SV Urk speelt komende zaterdag in de Hoofdklasse B de belangrijke thuiswedstrijd tegen DFS uit Opheusden. De Urkers zijn bezig aan een goede reeks en zijn inmiddels opgeklommen tot de 8e plaats van de ranglijst met 30 punten uit 21 gespeelde wedstrijden. DFS staat één plaats lager met 2 punten minder, maar 'Door Fusie Sterk' heeft wel 2 wedstrijden minder gespeeld.

Volgens SV Urk trainer Richard Karrenbelt is DFS een ploeg die veel te laag staat op de ranglijst: “DFS is heel ambitieus en heeft goede spelers. Ze willen en moeten misschien wel zo snel mogelijk naar de 3e Divisie promoveren. In de winterstop hebben ze nog 3 spelers aangetrokken, waarvan 2 van het failliete Achilles'29”.

De uitwedstrijd tegen DFS wist Urk nog met 2-3 te winnen. Volgens Karrenbelt is er goede verklaring voor de stijgende lijn van zijn ploeg: “Gewoon hetzelfde blijven doen en niet in paniek raken wanneer het wat minder gaat. Gewoon proberen te verbeteren, dan maak je elke keer stapjes vooruit. Dit met de Urker strijdlust is een prima combi”, aldus de oefenmeester.


 

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel