ASV Dronten verspeelt 2-0 voorsprong en verliest in Vriezenveen

DRONTEN • Za 24 maart 2018 | 17:04 • Zaterdag 24 maart 2018 | 17:04

ASV Dronten heeft zaterdag in de eerste klasse D in het uitduel tegen DOS'37 een 2-0 voorsprong verspeeld. De ploeg van trainer Raymond Schuurman ging in Vriezenveen in de slotfase kopje onder met 3-2.

Het begin van de Drontenaren was meer dan goed. Na zeven minuten opende Kevin van der Vlag de score. In de 16e minuut kopte Rik Breemhaar raak uit een voorzet van Vincent ter Burg. Na die goede openingsfase leken de Drontenaren een makkelijke middag tegemoet te gaan. Maar dat werd het niet, want de thuisploeg herpakte zich en wist voor rust nog de aansluitingstreffer te maken. Tien minuten voor tijd kwam de thuisploeg langszij en vijf minuten voor tijd wist DOS'37 de volle winst te pakken.

ASV Dronten speelt volgende week zaterdag een thuisduel. Tegenstander is dan FC Zutphen.