'Kind van de club' Van Hilten geniet van debuut

ALMERE • Di 3 april 2018 | 15:13 • Dinsdag 3 april 2018 | 15:13

Rechtsback Nicky van Hilten kijkt met een zeer goed gevoel terug op zijn debuut in het eerste elftal van Almere City FC. De Almeerder stond maandagmiddag in de uitwedstrijd tegen RKC in de basis, omdat Kees van Buuren geschorst was. De 21-jarige Van Hilten debuteerde met een prima wedstrijd in Waalwijk.

Van Hilten is een exponent van de jeugdopleiding bij de club: “Ik speel al sinds mijn 5e jaar bij de club. Ik ben begonnen in de mini's bij FC Omniworld en heb via alle selectieteams nu eindelijk mijn debuut gemaakt in het eerste elftal. Het ging prima, de jongens hebben mij goed geholpen en ik heb geen fouten gemaakt. We zaten in een moeilijk periode als team en als je dan in zo'n wedstrijd met een 4-0 overwinning je debuut mag maken is dat een heerlijk gevoel."

Van Hilten tekende afgelopen week zijn eerste profcontract bij Almere City FC. Hij zette zijn handtekening onder een contract tot medio 2020 bij de club. Naast Van Hilten debuteerde ook Mink Peeters maandagmiddag voor Almere City FC. De Real Madrid huurling kwam in de tweede helft in het veld voor Anass Ahannach.


 

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel