Schaken hoofd jeugdopleiding bij SV Lelystad

LELYSTAD • Vr 6 april 2018 | 15:19 • Vrijdag 6 april 2018 | 15:19

Voormalig profvoetballer Ruben Schaken uit Lelystad gaat aan de slag als hoofd jeugdopleiding bij SV Lelystad'67. Schaken tekent bij de tweedeklasser een contract voor twee jaar.

Bij SVL wordt Schaken ook jeugdtrainer bij het elftal onder de 17 jaar. De voormalig international speelde als voetballer voor onder meer Cambuur, VVV-Venlo en Feyenoord. Momenteel is hij actief voor HBS, dat uitkomt in de derde divisie. In het verleden had Schaken al een voetbalschool bij SV Lelystad.

De club heeft het contract van hoofdtrainer Burak Yargan met een jaar verlengd. De Lelystedelingen staan momenteel op een 9e plaats in de tweede klasse G. Yargan is bezig aan zijn tweede jaar bij SV Lelystad.

Bestuurscrisis


Twee weken geleden werd duidelijk dat SVL kampt met een bestuurscrisis. Het complete bestuur en de technische commissie van de club stappen aan het eind van dit seizoen op. 

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel