Weekendsportoverzicht: Flevolanders pakken landstitel

FLEVOLAND • Zo 15 april 2018 | 19:51 • Zondag 15 april 2018 | 19:51

Joshua Brenet en Steven Bergwijn uit Almere hebben met PSV de landstitel gepakt. De voetballers waren bovendien belangrijk met respectievelijk een assist en een doelpunt in het kampioensduel met Ajax, dat eindigde in een 3-0 zege voor de Eindhovenaren. Maar er was meer Flevolands sportnieuws.

In het amateurvoetbal verloren SV Urk (1-3 van Huizen) en Flevo Boys (2-1 van Hierden). Voor hoofdklasser Urk een duur verlies in de strijd om de derde periodetitel. Voor Flevo Boys was het verlies bij Hierden een dure misstap in de strijd om het kampioenschap in de eerste klasse D. 

De hockeymannen verloren in de hoofdklasse op eigen veld van HDM (0-1). De vrouwen pakten knap een punt tegen Rotterdam in de overgangsklasse (0-0). De Almeerse staat vierde in die klasse en dat zou aan het einde van het seizoen recht geven op promotie naar de nieuw te vormen promotieklasse. 

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel