Schwab wil met Squash Almere hogerop

ALMERE • Di 24 april 2018 | 18:38 • Dinsdag 24 april 2018 | 18:38

Thony Schwab wordt per 1 mei aangesteld als de nieuwe algemeen manager van Squash Almere BV. Schwab is geen onbekende in de squashwereld. Hij was jarenlang teammanager van Flevoparq Squash Dronten dat tussen 2010 en 2015 regelmatig uitkwam in de eredivisie, het hoogste squashniveau in Nederland.

Schwab was in die tijd exploitant van racket- en bowlingcentrum Flevoparq in Dronten. Door een huurgeschil was hij in 2014 genoodzaakt zijn activiteiten aan de Educalaan te staken. Het eredivisieteam speelde vanaf dat moment onder de naam Squash Fryslân/Flevoparq in Drachten.

Op dit moment speelt het eerste herenteam van Squash Almere in de tweede divisie, dat is het derde niveau in Nederland.  Schwab wil Squash Almere naar een hoger plan tillen en binnen een paar jaar in de eredivisie spelen. Hij is ook van plan om de jeugdopleiding een impuls te geven en het ledenaantal van de club te laten groeien. 

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel