Almere City FC klaar voor eerste finale tegen De Graafschap

ALMERE • Wo 16 mei 2018 | 13:22 • Woensdag 16 mei 2018 | 13:22

De voetballers van Almere City FC zijn klaar voor de finale van de play-offs tegen De Graafschap. Donderdagavond vindt in Almere het eerste duel plaats, met als inzet een ticket voor de eredivisie voor komend seizoen.

Zelfde opstelling als tegen Roda JC


Trainer Jack de Gier kan beschikken over een fitte selectie. Alleen de al langer geblesseerden Josef Kvida en Delvechhio Blackson ontbreken. Clubtopscorer Arsenio Valpoort stond woensdagochtend wel weer op het trainingsveld, maar hij zit naar verwachting niet bij de wedstrijdselectie. Aan de opstelling gaat trainer De Gier niet sleutelen. Dat betekent dat Almere City in dezelfde opstelling speelt als afgelopen zondag tegen Roda JC.

De laatste training voor het duel met De Graafschap trok veel aandacht van de media. Zo waren er ook cameraploegen van NOS, FOX Sports, De Telegraaf en verslaggevers van diverse kranten aanwezig.

Vanmiddag start bouw extra tribune


Woensdagmiddag omstreeks 3.30 uur wordt er gestart met de bouw van een extra tribune in het Yanmar stadion. Die moet plaats bieden aan 600 extra fans. Daardoor kunnen er donderdagavond 3.600 toeschouwers aanwezig zijn. Omroep Flevoland doet via de radio live verslag van het duel, dat om 20:45 uur begint. 

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel