Almere City gelooft in 'wonder van De Vijverberg'

ALMERE • Za 19 mei 2018 | 17:19 • Zaterdag 19 mei 2018 | 17:19

Almere City FC trainer Jack de Gier gelooft heilig dat zijn ploeg zondagmiddag promotie naar de eredivisie kan afdwingen ten koste van De Graafschap. De Almeerders spelen vanaf 16.45 uur de return van de finale van de play-offs op De Vijverberg. De eerste wedstrijd in Almere eindigde afgelopen donderdag in een 1-1 gelijkspel.

De Gier kan in Doetinchem geen beroep doen op zijn aanvoerder Tom Overtoom. De middenvelder kreeg tijdens de heenwedstrijd rood vanwege een handsbal. De club ging vrijdag in beroep tegen de kaart, maar de aanklager van de KNVB stelt dat het om een bewuste handsbal op de doellijn gaat en dus werd de kaart niet geseponeerd.  

Almere City wordt morgenmiddag op De Vijverberg gesteund door een bomvol uitvak gevuld met 550 supporters. Deze zullen in elf bussen van Almere naar Doetinchem worden vervoerd. Mocht Almere promoveren dan volgt op pinkstermaandag een huldiging in het centrum van Almere.


 

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel