Almere City FC heeft 600 seizoenskaarten verkocht

ALMERE • Wo 13 juni 2018 | 17:49 • Woensdag 13 juni 2018 | 17:49

Het gaat goed met de seizoenkaartenverkoop van Almere City FC. Er zijn volgens persvoorlichter Perry Hendriks van de club nu al zeshonderd kaarten verkocht. In vergelijking met vorig jaar is dat een stijging van 35 procent. Hendriks hoopt dit seizoen in totaal duizend seizoenskaarten te verkopen. 

Volgens Hendriks heeft het optreden van City in de play offs voor promotie naar de eredivisie de club goed gedaan. In de halve finale werd afgerekend met Roda JC. Voor de Limburgers betekende dat degradatie uit de eredivisie. In de finale van de nacompetitie bleek uiteindelijk De Graafschap uit Doetinchem net iets sterker dan City. 

Het nieuwe seizoen begint voor de Almeerders op maandag 20 augustus met een uitduel tegen Jong AZ uit Alkmaar. Vier dagen later volgt dan het eerste thuisduel tegen Roda JC. En die ploeg kennen ze in Almere nog vanuit de play offs. Daarin bleek City te sterk voor de Limburgers die daardoor uit de eredivisie degradeerden.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel