Voetbaltoernooi voor terminaal zieke kinderen bij SC Emmeloord

EMMELOORD • Za 16 juni 2018 | 15:27 • Zaterdag 16 juni 2018 | 15:27

Op sportpark Ervenbos in Emmeloord voetbalden zaterdag ruim dertig bedrijven uit de Noordoostpolder voor het goede doel. Het was de negende keer dat 'Scoren tegen Kanker’ werd georganiseerd op de sportvelden van SC Emmeloord. 

Dit jaar gaat er een deel van de opbrengst naar Stichting Living Memories van Thinka Sanderse. Deze stichting maakt kosteloos audio- en videoportretten voor nabestaanden van kinderen die gaan overlijden aan een ziekte. "Het stemgeluid van je kind, hoe keek hij of zij ook alweer, de lach op het gezicht. Het verdwijnt in de loop van de tijd en als je dat kan terughalen is dat maar al te fijn", sprak Sanderse. 

"Het is een jonge stichting die net begonnen is en die willen we graag ondersteunen", zei Hans Merks van 'Scoren tegen Kanker' na de opening van het toernooi. De dag eindigde met een barbecue en een verloting. Dan wordt ook bekendgemaakt hoeveel geld er is opgehaald.
 

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel