Eerste oefenverlies City FC in voorbereiding

ALMERE • Za 14 juli 2018 | 20:46 • Zaterdag 14 juli 2018 | 20:46

De voetballers van Almere City FC hebben zaterdagavond een oefenduel tegen Cambuur verloren. De Friezen die net als City volgend seizoen uitkomen in de Keuken Kampioen Divisie waren op het amateurcomplex van voetbalvereniging Franeker met 2-0 te sterk voor de ploeg van trainer Michele Santoni. Bij de rust keken de Almeerders tegen een 1-0 achterstand aan.

Cambuur kwam vlak voor rust op voorsprong door een treffer van spits Karim Rossi. Vlak voor tijd bepaalde Rutger Simon Etten namens de Friezen de eindstand op 2-0.

In de tweede helft werden er veel spelers gewisseld. Ook Niek Vossebelt werd in het veld gebracht. De middenvelder die is overgenomen van FC Den Bosch maakte zijn debuut bij de Almeerders.

Volgende week dinsdagavond komen de Almeerders opnieuw in actie. Dan treft de ploeg in Amsterdam de amateurs van AFC.