City speelt gelijk tegen amateurs van AFC

ALMERE • Di 17 juli 2018 | 21:36 • Dinsdag 17 juli 2018 | 21:36

De voetballers van Almere City FC hebben dinsdagavond in Amsterdam een oefenduel tegen de amateurs van AFC gelijk gespeeld. De ploegen hielden elkaar in evenwicht met 2-2.

De amateurs die uitkomen in de Tweede Divisie, het hoogste amateurniveau, kwamen met twee treffers in de 15e en 26e minuut veel beter uit de startblokken dan de Almeerders. Vlak voor rust kon Tim Receveur uit een strafschop de aansluitingstreffer binnen schieten.

Na de pauze ging City op jacht naar de gelijkmaker. Uitblinker Receveur zette vlak voor tijd met een geplaatst schot de 2-2 eindstand op het scorebord. Het was voor City de vijfde wedstrijd in de voorbereiding op een nieuw seizoen in de Keuken Kampioen Divisie. De ploeg speelt vrijdag het zesde oefenduel tegen Volendam.