Pechvogel Joshua Smits opnieuw maanden uit roulatie

ALMERE • Do 16 augustus 2018 | 15:55 • Donderdag 16 augustus 2018 | 15:55

Almere City FC kan de komende maanden opnieuw geen beroep doen op eerste doelman Joshua Smits. De keeper liep tijdens de laatste oefenwedstrijd tegen MVV een zware knieblessure op. Medische onderzoeken wezen deze week uit dat Smits opnieuw voor een langere periode uit de roulatie zal zijn. 

Smits werd het afgelopen jaar achtervolgd door blessureleed. In november vorig jaar brak hij in dienst van NEC zijn linker onderarm. Nadat hij eind januari weer fit was en door Almere City FC was vastgelegd brak hij opnieuw zijn arm. Dit keer was het zijn rechterarm en opnieuw was de keeper voor maanden uitgeschakeld. 

Tijdens de afgelopen voorbereiding op het nieuwe seizoen was Smits weer helemaal fit en wist hij de concurrentiestrijd met Chiel Kramer in zijn voordeel te beslechten: Smits kreeg rugnummer 1 toebedeeld en was dus de beoogde eerste doelman voor het nieuwe seizoen. Naast Smits heeft Almere City FC de keepers Chiel Kramer, Timo Plattel en Mike Grim onder contract staan. 

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel