Eenzame ouderen genieten bij Almere City FC

ALMERE • Za 6 oktober 2018 | 19:06 • Zaterdag 6 oktober 2018 | 19:06

Enkele eenzame ouderen hebben vrijdagavond met volle teugen genoten van de topper in de eerste divisie tussen Almere City FC en NEC. De senioren waren door Almere City uitgenodigd in het kader van een nieuw maatschappelijk project van de club: Alle Routiniers Verzamelen. De ouderen die zijn afkomstig uit verschillende Almeerse stadswijken en worden voor elke thuiswedstrijd door studenten met busjes opgehaald.

Met haar maatschappelijk programma ‘Almere & the City’ organiseert de voetbalclub allerlei activiteiten voor club en stad. Zo hoopt Almere City FC actief bij te dragen aan een leuker, veiliger en gezonder Almere. Het project ‘Alle routiniers verzamelen’ is er binnen dit programma op gericht om (eenzame) ouderen in Almere te activeren en een leuke avond te bezorgen.

De studenten die de ouderen ophalen krijgen speciale studentenacties tijdens thuiswedstrijden en toegang tot het zakelijk netwerk van de club.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel