Almere City versterkt zich met aanvaller Hunte

ALMERE • Wo 10 oktober 2018 | 15:09 • Woensdag 10 oktober 2018 | 15:09

Almere City FC heeft zich per direct versterkt met Torino Hunte. De 27-jarige vleugelaanvaller trainde al enkele weken mee met de ploeg van trainer Michele Santoni en zette vandaag zijn handtekening onder een tweejarig contract.

Hunte voetbalde eerder bij FC Eindhoven en VVV-Venlo. Met die ploeg werd Hunte in 2016/2017 kampioen in de Eerste Divisie. In het seizoen erop speelde hij 32 wedstrijden in de Eredivisie. Sinds de zomerstop is hij clubloos.

Daarom trainde Hunte de afgelopen weken mee met City met de bedoeling om fit te blijven. "Maar in die periode heb ik een heel warm gevoel bij de club gekregen. Alles is perfect geregeld en de ploeg speelt aantrekkelijk voetbal", aldus Hunte.

Technisch directeur Robert Maaskant is blij met zijn nieuwe aanwinst. "Torino heeft bij VVV-Venlo bewezen dat hij een prima Eredivisie-speler is. Hij kan ons zeker helpen bij het verwezenlijken van onze ambities."

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel