NK Duathlon opnieuw naar Almere  

FLEVOLAND • Do 11 oktober 2018 | 14:02 • Donderdag 11 oktober 2018 | 14:02

Net als de afgelopen jaren wordt het NK Duathlon ook in 2019 weer in Almere georganiseerd. Op 18 mei volgend jaar vormt DUIN Triathlon & Duathlon het decor voor deze nationale titelstrijd, die gaat over 10 kilometer hardlopen, 60 kilometer fietsen en nog eens 10 kilometer hardlopen.

'We zijn ontzettend blij met de toewijzing van dit NK', vertelt wedstrijdleider Jefry Visser. 'De afgelopen jaren hebben we prachtige races in Almere gezien, waarbij het iedere keer weer spannend was wie er met de nationale titel vandoor zou gaan. Het parcours is recht, vlak en daardoor snel, het publiek kan de wedstrijd uitstekend volgen en duatleten weten onze wedstrijd goed te vinden. Net als tijdens de eerdere edities zullen we ook dit jaar weer zorgen voor een wedstrijd waarbij de duatleet centraal staat.'

Het NK Duathlon valt in 2019 tegelijk met het DUIN Triathlon & Duathlon-weekend, dat wordt gehouden op 18 en 19 mei. In dit weekend worden er verschillende duathlons en triathlons gehouden voor verschillende categorieën en verdeeld over verschillende afstanden.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 52 52 4891 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel

reacties (0)

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert