Jong City FC wint van hekkensluiter VVSB

ALMERE • Za 13 oktober 2018 | 17:36 • Zaterdag 13 oktober 2018 | 17:36

Het beloftenelftal van Almere City FC heeft zaterdagmiddag een belangrijke zege geboekt in de Tweede Divisie. De ploeg van coach Ivar van Dinteren won met 3-2 van hekkensluiter VVSB uit Noordwijkerhout.

Jong City FC kwam in de eerste helft na een half uur spelen op voorsprong door een goal van spits Stijn Meijer. Vlak voor rust kwam VVSB op gelijke hoogte via Lovette Felicia.

Na een uur spelen kwamen de gasten brutaal op voorsprong in het Yanmar stadion:1-2. In de slotfase wisten de Almeerse talenten de wedstrijd alsnog naar zich toe trekken. Eerst tekende Radino Balker in de 82e minuut voor de 2-2. Hij schoot de bal van 20 meter in de bovenhoek. Vervolgens was het Haji Adoma die 4 minuten voor tijd Jong City alsnog het volle pond bezorgde: 3-2.

Door de 2e zege van het seizoen stijgt de ploeg van Ivar van Dinteren naar de 14e plek van de ranglijst.