Geen 'staredown' voor Semeleer en Kallah

FLEVOLAND • Za 27 oktober 2018 | 13:41 • Zaterdag 27 oktober 2018 | 13:41

Er is vrijdag tijdens de weging voor het wereldtitelgevecht kickboksen geen 'staredown' geweest tussen de Emmeloorder Endy Semeleer en zijn tegenstander Aziz Kallah. Kallah was eerder op de dag al bij de organisatie geweest om zich te laten wegen. Hij was er dus niet bij toen de Emmeloorder op de weegschaal stond.

Het is een traditie om voor een belangrijke kickbokswedstrijd de tegenstander de eerste mentale klap uit te delen. De sporters staren elkaar daarbij diep in de ogen om psychologisch het gevecht al aan te gaan.

'Jammer dat er geen staredown was'

Semeleer zei tegen Omroep Flevoland dat hij hoopt dat Kallah er zaterdagavond wel bij is om samen met hem de ring in te stappen. Semeleer vindt het jammer dat er geen staredown was, maar de Emmeloorder vindt het veel belangrijker dat de partij wel door kan gaan.

Semeleer en Kallah vechten om de wereldtitel van de organisatie Enfusion. De partij voor boksers onder de 75 kilo is zaterdagavond rond 22:30 uur in het Duitse Oberhausen en wordt live uitgezonden op Viceland, kanaal 26 bij Ziggo.

Omroep Flevoland zendt zondag de nabeschouwing uit en de achtergronden van het gevecht.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel