ASV Dronten uitgeschakeld door SDC Putten

FLEVOLAND • Za 10 november 2018 | 16:30 • Zaterdag 10 november 2018 | 16:30

Vincent ter Burg uit Dronten heeft met hoofdklasser SDC Putten het bekerduel tegen zijn oude ploeg ASV Dronten gewonnen. De hoofdklasser uit Gelderland was met 2-1 te sterk voor de eersteklasser.

Ter Burg verruilde afgelopen zomer ASV Dronten voor SDC Putten. In de basis bij SDC stond ook Kevin van der Vlag uit Harderwijk, ook hij speelde vorig seizoen nog in Dronten.

Voor rust werd er niet gescoord in de bekerwedstrijd. Tien minuten na rust was Van der Vlag trefzeker en passeerde Klaas Koster. Na 25 minuten spelen in de tweede helft maakt Jodi de Boer de gelijkmaker (1-1). Een klein kwartier voor tijd zorgde opnieuw Van der Vlag voor de Puttense voorsprong (1-2).

ASV Dronten is dus na vanmiddag uitgeschakeld in het bekertoernooi. De ploeg van trainer Pim Kaagman speelt volgende week weer gewoon in de reguliere competitie. Tegenstander is dan DZC’68.