Etemadi per direct naar Almere City FC

ALMERE • Wo 16 januari 2019 | 17:32 • Woensdag 16 januari 2019 | 17:32

Almere City FC heeft een akkoord bereikt met doelman Agil Etemadi. Hij komt per direct over van eredivisieclub De Graafschap en tekent een contract voor 2,5 seizoenen in Almere. Donderdagmorgen trainde Etemadi al mee met de eerste selectie en vrijdagavond hoopt hij tegen Go Ahead Eagles onder de lat te staan bij de Almeerders.

In het verleden kwam Etemadi van 2013 tot 2016 ook al uit voor Almere City FC. In de zomer van 2016 vertrok Etemadi naar zijn geboorteland Iran om bij Sanat Naft te gaan spelen.

City FC wilde de doelman graag hebben, omdat hij ook na zijn loopbaan van waarde kan zijn voor de club. "Op maatschappelijk vlak, na het voetballen vooral, zien we mogelijkheden met hem. Daar doen wij als club veel aan en spreekt ook Agil aan", zei technisch directeur Robert Maaskant woensdag al tegen Omroep Gelderland.

Naast Etemadi heeft Almere City nu nog 4 andere keepers onder contract staan: Timo Plattel, Chiel Kramer, Joshua Smits en Mike Grim.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel