René Koster weg als hoofd jeugdopleiding Almere City FC

ALMERE • Do 21 februari 2019 | 10:39 • Donderdag 21 februari 2019 | 10:39

Hoofd jeugdopleiding René Koster gaat aan het eind van dit seizoen weg bij Almere City FC. De Almeerder was de laatste drie jaar werkzaam voor de Football Academy van de club, maar geeft aan dat hij toe is aan een nieuwe uitdaging.

De reden voor zijn vertrek is dat Koster zich niet kan verenigen met de nieuwe koers, die de club gaat varen binnen de jeugdopleiding. Bovendien was Koster toe aan een volgende stap in zijn carriere, maar hij kon niet doorgroeien richting de technische staf van het eerste elftal.

Koster heeft bij de Almeerse voetbalclub gewerkt als trainer (o.a Jong Almere City FC en O19) en als hoofd van de jeugdopleiding. Wat hij na dit seizoen gaat doen, is nog niet bekend.

De Almeerder maakt dit seizoen gewoon af als trainer van Almere City FC O19, dat nog in de race is voor promotie naar de eredivisie. Koster wordt opgevolgd door Jason Oost. Oost is al een paar jaar werkzaam bij de club als jeugdcoach en assistent-trainer bij het beloftenelftal. In het verleden was hij als speler een paar seizoenen aan de club verbonden.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel