Kenneth Vermeer in voorlopige selectie Oranje

ALMERE • Wo 6 maart 2019 | 12:17 • Woensdag 6 maart 2019 | 12:17

Doelman Kenneth Vermeer zit in de voorlopige selectie van het Nederlands elftal voor de komende EK-kwalificatiewedstrijden. De Almeerder keept momenteel voor Feyenoord en stond voor het laatst in 2015 op het veld voor Oranje. In totaal speelde hij vijf interlands.

Het Nederlands elftal speelt deze maand twee kwalificatiewedstrijden voor het Europees Kampioenschap van 2020. Op donderdag 21 maart moet Oranje tegen Wit-Rusland in De Kuip. De zondag daarna gaat het elftal de strijd aan met Duitsland in de Johan Cruijff Arena.

Bondscoach Ronald Koeman beloont Vermeer voor zijn keeperswerk bij Feyenoord van de afgelopen weken. Vermeer vervangt sinds januari bij Feyenoord Justin Bijlow, die voor lange tijd is uitgeschakeld met een voetbreuk. De 33-jarige Vermeer raakte afgelopen zondag zelf ook geblesseerd aan zijn lies in de thuiswedstrijd tegen FC Emmen, maar hij kan vermoedelijk zondag gewoon meedoen tegen Vitesse.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel