City FC begint aan weken van de waarheid

ALMERE • Do 21 maart 2019 | 17:16 • Donderdag 21 maart 2019 | 17:16

Almere City FC begint vrijdagavond aan de 4e en laatste periode in de Keuken Kampioen Divisie. Tegenstander in het Yanmar stadion is de huidige nummer 6 van de ranglijst TOP Oss. De Almeerders staan momenteel op de 13e plek, maar het verschil met Top Oss bedraagt slechts 4 punten.

Ad interim trainer Ole Tobiasen kan tegen TOP geen beroep doen op middenvelder Niek Vossebelt en aanvaller Torino Hunte, die beiden terugkomen van een blessure. Vossebelt hoopt volgende week de groepstraining te hervatten en in de laatste periode weer van waarde te kunnen zijn voor zijn ploeg.

Naast Vossebelt en Hunte ontbreekt ook Faris Hammouti tegen TOP Oss. De verdediger is deze week niet van de partij vanwege interlandverplichtingen met Jong Marokko. Rechtsback Bram van Vlerken, die vorige week tegen Sparta uitviel met een heupblessure, is gewoon inzetbaar tegen TOP Oss.

Vermoedelijke opstelling Almere City FC:

Etemadi, Van Vlerken, Balker, Mirani, Seck, Bensabouh, Loen. Kip, Efmorfidis, Meijer, Alhaft

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel