City FC wint ook van Telstar en staat nu 4e

ALMERE • Vr 19 april 2019 | 19:54 • Vrijdag 19 april 2019 | 19:54

Almere City FC heeft vrijdagavond ook de thuiswedstrijd van Telstar gewonnen. In het Yanmar Stadion werd het 2-0 voor de ploeg van ad-interim trainer Ole Tobiasen. Het was de zesde overwinning op rij voor de Almeerders, die stijgen naar de vierde plaats.

In de eerste helft kwam Almere City FC na 20 minuten spelen op voorsprong door een schot van James Efmorfidis, waar Telstar doelman Wesley Zonneveld geen antwoord op had. Het was de derde opeenvolgende wedstrijd dat de Griek de wedstrijd openbrak voor de Almeerders. Deze 1-0 was ook de ruststand.

In de tweede helft ging Telstar op zoek naar de gelijkmaker, maar ondanks wat druk wist het niet echt gevaarlijk te worden. Een kwartier voor tijd bracht Youri Loen met een fraai afstandsschot de 2-0 op het bord.