Flevo Boys zet met zege grote stap richting handhaving

EMMELOORD • Za 4 mei 2019 | 16:26 • Zaterdag 4 mei 2019 | 16:26

De voetballers van Flevo Boys uit Emmeloord hebben dankzij een 1-0 overwinning op DUNO Doorwerth een grote stap gezet richting handhaving in de hoofdklasse B.

In de eerste helft viel er voor beide doelen weinig te beleven, maar dat veranderde na de rust. Nadat eerst Roelof Strikwerda de bal tegen de lat kopte, was het invaller Madih Doufikar van Flevo Boys die de bal een kwartier voor tijd wel in het doel kreeg.

In de slotfase ging DUNO op jacht naar de gelijkmaker, maar echt in gevaar kwamen de Emmeloorders niet. Door de zege heeft Flevo Boys nu 32 punten uit 27 wedstrijden en staat het op de negende plaats.

De voorsprong op de nummer dertien -die veroordeeld is tot het spelen van nacompetitie- is zes punten, met nog drie duels te gaan.