Bensabouh verlengt contract bij City FC

ALMERE • Di 11 juni 2019 | 17:31 • Dinsdag 11 juni 2019 | 17:31

Almere City FC heeft het contract van middenvelder Anwar Bensabouh opengebroken en verlengd tot medio 2022. De 20-jarige speler had nog een contract tot de zomer van 2020. Hij zette dinsdagmiddag zijn handtekening onder de nieuwe verbintenis.

Bensabouh brak dit seizoen definitief door in het betaalde voetbal. Nadat aanvoerder Tim Receveur langdurig geblesseerd raakte, greep Bensabouh zijn kans in de basis om die vervolgens niet meer af te staan.

Bensabouh laat op de website van de club weten erg blij te zijn met zijn nieuwe contract: "In het afgelopen jaar heb ik grote stappen gemaakt in mijn ontwikkeling. Dat geeft uiteraard vertrouwen en smaakt naar meer. Ik kijk dan ook enorm uit naar het nieuwe seizoen, waarin ik mijzelf wil blijven ontwikkelen. Ook als team is het doel om door te groeien en uiteindelijk de stap te maken naar de Eredivisie. Ik ben dan ook verheugd dat mijn contract is verlengd.”

Technisch directeur Robert Maaskant: "Anwar is een jongen die vanuit onze jeugdopleiding is doorgestroomd naar het eerste elftal. Hij heeft zich gedurende het afgelopen seizoen fantastisch ontwikkeld en is uitgegroeid tot een basisspeler. Het is een middenvelder met een enorme drive en hij is heel ambitieus. Ik ben dan ook verheugd dat we Anwar voor langere tijd aan de club kunnen binden.”

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 06 - 52 52 4891 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel