Robert Maaskant nieuwe trainer VVV

ALMERE • Ma 17 juni 2019 | 18:44 • Maandag 17 juni 2019 | 18:44

Technisch directeur Robert Maaskant verlaat Almere City FC en gaat komend seizoen aan de slag als trainer van VVV Venlo. Hij wordt bij de Limburgse club de opvolger van Maurice Steijn, die naar Al Wahda FC uit de Verenigde Arabisch Emiraten vertrekt.

Maaskant werd in maart 2018 aangesteld bij Almere City FC als technisch directeur. Hij wilde Almere City FC binnen twee seizoenen naar de eredivisie brengen.

De beslissing van Maaskant is opmerkelijk, omdat hij in de media diverse keren heeft verkondigd dat hij nooit meer als trainer aan de slag zou gaan.

Maaskant is dinsdag gepresenteerd bij VVV Venlo en ook Almere City FC zal met een verklaring komen. Maaskant is als technisch directeur de afgelopen periode nog bezig geweest een nieuwe trainer te zoeken voor Almere City FC. De naam van de nieuwe trainer wordt vermoedelijk dinsdag bekend gemaakt door de Keuken Kampioen Divisie Club.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 06 - 52 52 4891 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel