Jong Almere City ook te sterk voor DOVO

ALMERE • Za 14 september 2019 | 17:00 • Zaterdag 14 september 2019 | 17:00

De voetballers van Jong Almere City FC hebben zaterdagmiddag in de derde divisie met 4-2 gewonnen van DOVO uit Veenendaal

De ploeg van trainer Florian Wolf kwam al na 5 minuten op voorsprong omdat de bal via de paal en de rug van doelman Van der Sman in het doel verdween. Tien minuten later stond het al 2-0 na een doelpunt van Nick Venema. Die stand bleef ondanks meerdere kansen van de Almeerders tot de rust gehandhaafd.

Een kwartier na rust kwam DOVO terug in de wedstrijd door een doelpunt van Jasper Waalkens. In de 82e minuut zorgde Lars Middelwijk van DOVO er zelfs voor dat de ploegen weer op gelijke hoogte kwamen.

Eén minuut later zorgde Rogier Benschop voor de 3-2 voor de Almeerders. Nick Venema bepaalde uit een strafschop daarna de eindstand op 4-2. Door deze overwinning blijven de Almeerders in de top staan in de derde divisie met 9 punten uit 3 gespeelde wedsrtijden.