Sharp Flevoland nieuwe shirtsponsor City FC 

ALMERE • Vr 11 oktober 2019 | 14:13 • Vrijdag 11 oktober 2019 | 14:13

Sharp Flevoland prijkt de komende 9 wedstrijden op het shirt van profvoetbalclub Almere City FC. Het bedrijf is de opvolger van S & S Online Marketing, dat tijdens de eerste periode van de eerste divisie op het Almeerse shirt te bewonderen was.

Almere City FC introduceert dit seizoen periodesponsoring. Op het shirt staan in het seizoen 2019/2020 vier afwisselende sponsornamen. Per periode in de Keuken Kampioen Divisie zal er een andere hoofdsponsor op het shirt prijken. De shirtsponsor voor de laatste twee perioden is nog niet bekend.

Sharp Document Solutions Flevoland is al negen jaar lid van de businessclub van de enige profvoetbalclub in de provincie Flevoland: "Wat is er mooier dan je jubileum vieren met een shirtsponsoring? De afgelopen negen jaar heeft de club geweldige stappen gemaakt, zoals ook onze organisatie stappen heeft gemaakt. Onze groei kan niet los gezien worden van de zeer bedrijvige businessclub van Almere City FC, ik voel mij dan ook vereerd dat ik nu de positie op het shirt kan overnemen van SENS Online Marketing,” aldus Aziz El-Morabit van Sharp Flevoland.

Komende zondag is de eerste wedstrijd van de 2de periode. Almere City FC neemt het dan in eigen huis op tegen Go Ahead Eagles. City FC staat momenteel op de zevende plek van de ranglijst, Go Ahead staat negende.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel