City-spits Harrison geniet van gevangen biertje

ALMERE • Ma 14 oktober 2019 | 17:01 • Maandag 14 oktober 2019 | 17:01

Almere City-spits Shayon Harrison ving zondagmiddag tijdens de thuiswedstrijd tegen Go Ahead Eagles een biertje dat naar hem toe was gegooid vanuit het uitvak. De 22-jarige Engelsman bedacht zich vervolgens geen moment en nam direct een slok.

De fraaie vangactie na zijn gescoorde 1-0 ging vandaag viral op internet. De clubtopscorer van Almere City FC was niet echt verbaasd dat hij het biertje ving: “Ik zag dat er iets werd gegooid vanuit het publiek. Ik dacht onmiddellijk: “Als ik het biertje vang en een slok neem, dan zullen de supporters van Eagles pas echt flink balen”.

Volgens Harrison was het geen geluk dat hij het biertje ving: “Ik ben gewoon een goede vanger”. Het was overigens de eerste keer dat Harrison überhaupt bier dronk: “Ik moet zeggen: het was best lekker. Ik had ook nog een boel gemorst op mijn shirt, dus ik rook de rest van de wedstrijd naar bier", aldus Harrison.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel