City FC kansloos onderuit bij Cambuur

ALMERE • Zo 17 november 2019 | 16:38 • Zondag 17 november 2019 | 16:38

Almere City FC heeft zondagmiddag een kansloze nederlaag geleden bij SC Cambuur. In Leeuwarden was de koploper van de Keuken Kampioen Divisie met 3-1 veel te sterk voor de formatie van Robert Molenaar. Die uitslag was een flauwe afspiegeling van de krachtsverhoudingen.

In de eerste helft was Cambuur heer en meester op het eigen kunstgras. Bij rust leidde de thuisploeg al comfortabel met 2-0 dankzij goals van Robert Muhren en Jamie Jacobs.

Na rust gingen de Friezen vrolijk door met domineren en was na de 3-0 van Jamie Jacobs na een uurtje spelen de wedstrijd definitief beslist. Een kwartier voor tijd redde spits Shayon Harrison de spreekwoordelijke eer voor de Almeerders: 3-1.

Almere City FC staat na de vijfde nederlaag van het seizoen op negende plaats van de ranglijst van de Keuken Kampioen Divisie. Komende vrijdag speelt de ploeg een thuiswedstrijd tegen FC Den Bosch.