Receveur in laatste fase revalidatie

ALMERE • Za 30 november 2019 | 8:19 • Zaterdag 30 november 2019 | 8:19

Almere City FC aanvoerder Tim Receveur zit in de eindfase van zijn revalidatie na een zware knieblessure. De middenvelder scheurde begin maart tijdens de thuiswedstrijd tegen FC Eindhoven de voorste kruisband van zijn rechterknie af.

Receveur revalideerde de afgelopen maanden bij het Voetbal Medisch Centrum van de KNVB in Zeist. Na 9 maanden zit hij nu in de eindfase: "We doen nu echte voetbaltrainingen, het is een kwestie van de puntjes op de i zetten, de komende weken", aldus de captain. Receveur wil zich niet vastpinnen op een datum voor zijn terugkeer bij de groep in Almere.

Ontslag trainer Molenaar
Trainer Robert Molenaar werd deze week ontslagen bij Almere City FC zonder dat Receveur ook maar één minuut speelde onder de oefenmeester. "Ik vind het sneu voor Robert Molenaar, maar ik kan er niet veel over zeggen, want ik heb geen training van hem meegemaakt. Ik heb wel de wedstrijden gezien en het spel was niet goed en broos. Dat was jammer, want er zit wel heel veel in deze groep. Het is zonde dat het niet gewerkt heeft. De club heeft nu gekozen om een andere koers te varen. Ik vind het lastig om een mening te geven, omdat ik alleen af en toe telefonisch contact had met Molenaar".

Nog niks verloren
Na 16 wedstrijden staan de Almeerders, ondanks al hun ambities, teleurstellend in het zogenoemde rechter-rijtje. Volgens Receveur is er echter nog geen man over boord: "Het seizoen is nog in volle gang. We zitten nog voor de winterstop en hebben nog zoveel kansen. Met een goede reeks staan we er weer helemaal bij. Voor de komende periode is het belangrijk dat we wedstrijden gaan winnen en attractief voetbal gaan spelen", aldus Receveur.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 06 - 52 52 4891 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel