Verdediger Blackson langer bij City FC

ALMERE • Di 3 december 2019 | 12:52 • Dinsdag 3 december 2019 | 12:52

Verdediger Delvechio Blackson speelt ook volgend seizoen bij Almere City FC. De 24-jarige verdediger had in zijn contract de optie opgenomen dat zijn dienstverband automatisch zou worden verlengd als hij meer dan elf wedstrijden in de hoofdmacht zou uitkomen. Dat aantal heeft hij nu bereikt: ’’Ik kijk er naar uit om ook volgend seizoen in het shirt van Almere City te spelen", laat Blackson weten.’’

City FC nam Blackson in de zomer van 2017 transfervrij over van SC Cambuur. De verdediger speelde tot dusver 38 wedstrijden voor Almere City FC, waarvan 12 dit seizoen.

Blackson begon zijn profcarrière bij de beloften van PEC Zwolle. Na één seizoen maakte hij de overstap naar Cambuur. In Leeuwarden speelde hij ook een jaar in de beloften, om vervolgens zijn eerste profcontract te ondertekenen. De voetballer komt uit Zaanstad en groeide op in Almere. Blackson speelde vijftien officiële wedstrijden voor Cambuur. Daarna werd hij naar Almere gehaald.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 06 - 52 52 4891 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel